Nieuws

Wij zoeken jouw

Stichting Dierenweide Maartensdijk Is ter versterking van de geweldige groep vrijwilligers

op zoek naar: 

- Vrijwilliger verzorging dieren/weide

 - Algemene vrijwilligers


Heb je intresse, meer informatie kunt u krijgen via:

E-mail: info@dierenweide.nl

Of stel je vraag via het informatie veld op de home pagina.

Of stel je vraag gewoon  aan een van de vrijwilligers op de weide!

Dieren boom

Het kunstwerk is echter nog niet "af". Het is namelijk nog mogelijk om nog een aantal extra dierenkoppen uit te zagen. Helaas heeft de Stichting Dierenweide Maartensdijk daar alleen niet de financiele middelen voor. Maar... hoe mooi zou het zijn als de boomkunstenaar Dave in de stam ook nog een schaap of een kalkoen of een ander dier kan aanbrengen?

Om Dave weer zo snel mogelijk terug te kunnen vragen is een van de vrijwilligers spontaan een crowedfundingsactie gestart. Hopelijk kan dankzij deze actie Dave snel terug komen en wordt het kunstwerk nog mooier! Doe je mee?Statiegeld flessen actie

Op dinsdag 15-juni-2021 vond in de Jumbo Maartensdijk de overhandiging plaats van de statiegeld flessen automaat actie. Jelle de Boer kon de cheque met het mooie bedrag van ruim 300 euro overhandigen aan bestuurslid Edwin Plug. Het ingezamelde bedrag zal gebruikt worden ten behoeve van het renovatie plan Dierenweide 2.0.

Bestuur en vrijwilligers bedanken iedereen heel hartelijk die aan de actie heeft deelgenomen.

ANBI-status

Verheugd kan het bestuur mededelen dat de Belastingdienst de aanvraag voor een Algemeen Nut Beoogde Instelling kortweg ANBI heeft goedgekeurd per 7 december 2020.

Dankzij deze status worden er weer deuren geopend die voorheen gesloten bleven.

Mooie cheque voor Dierenweide Maartensdijk

Afgelopen week overhandigde salesmanager Gerwin Besselink van Bongo Solar uit Apeldoorn een mooie cheque aan het bestuur van Stichting Dierenweide Maartensdijk. Bongo Solar is de leverancier van apparatuur voor zonne-energie installaties en is de samenwerkingspartner van het Maartensdijkse Zonnepanelen Collectief. Vanuit die kant kwam Gerwin in aanraking met het goede werk wat de stichting doet voor de dierenweide. De cheque zal gebruikt worden voor het verder verbeteren van de dierenweide. Het bestuur van de stichting is enorm verheugd op de ondersteuning vanuit Bongo Solar.

 

Op de foto van links naar rechts; Rob Alderhout (Penningmeester), Edwin Plug (Bestuurslid),

Gerwin Besselink (Bongo), Gert-Jan Weierink (Voorzitter)